Nieuws

januari 2016 Nieuw bestuurslid: Yolanda Schakel is het bestuur komen versterken. Mede door haar enthousiasme en resultaatgerichtheid is er voor 2016 weer een activiteiten agenda opgesteld en hebben de eerste sprekers reeds toegezegd. Wordt vervolgd!
januari 2016 De VU RC Alumnivereniging wenst u gelukkig nieuwjaar!

Nieuwsarchief


januari 2012 Aankondiging borrellezing “Het nieuwe werken” Bij Microsoft.
Microsoft is een van de grondleggers van het Nieuwe Werken in Nederland. Ook binnen Finance wordt bij Microsoft het Nieuwe Werken toegepast. Graag nodigen wij je uit om meer te horen en te zien over hoe dit werkt. Op donderdag 26 januari organiseert de VU RC Alumnivereniging in samenwerking met Microsoft een avondsessie waar zal worden ingegaan op de verschillende aspecten van het Nieuwe Werken in Finance.
oktober 2011 Let op: de locatie is gewijzigd van de borrellezing van 8 oktober! De lezing zal gehouden worden in Huizen Frankendael, Middenweg 72, Amsterdam.
september 2011 Het nieuwe jaar is weer begonnen en zal op 8 oktober worden ingeleid door dhr. Reinier Vree, CFO Arcadis.
juni 2011 Voor het golftoernooi op 24 juni zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je in. Het is ook mogelijk om allen na afloop gezellig een drankje mee te drinken.
maart 2011 De Annual Update is vanwege het VRC congres verzet naar 24 maart. Het thema van dit jaar luidt “Leiderschap – waarom iedere tijd zijn eigen leider vraagt” en zal worden ingeleid door Ronald Kroeze.
maart 2011 De sprekers voor de borrellezingen in mei en oktober zijn bekend. Op 12 mei zal dhr. Keith Nichols de lezing verzorgen. Op 6 oktober verwelkomen wij dhr. Reinier Vree, CFO Arcadis.
januari 2011 Op donderdag 20 januari was er een succesvolle borrellezing in Cafe-Restaurant Dauphine met dhr. Ger Vrancken, CFO Nationale Nederlanden.
januari 2011 Vanaf 1 januari 2011 heeft de vereniging een nieuwe sponsor:
december 2010 Nieuw bestuur: tijdens de ALV van 6 december zijn Igno Wouters en Marieke de Groot tot het bestuur toegetreden. Wij bedanken Marlies Dubois, Esther Diederen en Erik van Vliet voor hun bijdrage de afgelopen jaren. Meer…
december 2010 Spreker borrellezing mei 2011 bekend: Op donderdag 19 mei 2011 zal dhr.Reinier Vree, CFO Arcadis, een borrellezing verzorgen.
november 2010 Wordt lid van onze LinkedIn Group “Alumnivereniging VU Register Controllers” en blijf automatisch op de hoogte van onze activiteiten:
september 2010 De activiteitenkalender voor het jaar 2010/2011 is weer bekend. Zet de data alvast in uw agenda!
september 2010 Het thema van de borrellezing van Dhr. Jan Nooitgedagt, CFO Aegon, op donderdag 7 oktober is “De nieuwe financiele wereld na de crisis”. U bent van harte welkom op deze lezing in Cafe-Restaurant Dauphine.
augustus 2010 Ieder jaar helpt de VU RC Alumnivereniging het Controllers Instituut met de organisatie van het CI-Jaarcongres door deelname in de programmacommissie. Het thema van dit jaar is “Where Control meets Change”. U bent van harte welom in het Beatrix Theater Utrecht op donderdag 28 oktober!
juni 2010 Ten behoeve van het VU RC/EMFC informatiepakket voor aankomende studenten hebben wij een flyer ontwikkeld over de vereniging. U kunt dezehier vinden.
juni 2010 De borrellezing van 23 mei verzorgt door dhr. Kees Gielen van Royal FrieslandCampina is bij de deelnemers goed ontvangen. Enkele foto’s kunt uhier vinden. We zijn voor deze borrellezing uitgeweken naar een nieuwe locatie, de Rode Hoed, graag horen wij van u wat u ervan vond.
april 2010 De annual update van 18 maart was weer een groot succes. Frans Roozen en Bert Steens hebben een inspirerend verhaal gehouden over planning & control. De sheets zijn nu geplaatst op deze site, u vindt ze hier.
april 2010 De website van de VU RC alumni is in een geheel nieuw jasje gestoken.
april 2010 Het golftoernooi wordt dit jaar gehouden op 25 juni 2010, te Spaarnwoude. In tegenstelling tot eerder gecommuniceerd, niet op 18 juni.
april 2010 Ook dit jaar hebben we weer mooie namen voor de borrellezing, te weten dhr. Kees Gielen, CFO van Koninklijke FrieslandCampina en dhr. Jan Nooitgedagt, CFO van Aegon.