Sponsor

De VU RC Alumnivereniging wordt gesponsord door

YACHT Line Colour_RGB_1200dpi

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Yacht is, vanuit acht kantoren door heel Nederland, actief in acht vakgebieden: Finance, IT, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

Best in Finance
Yacht Finance is specialist in detacheren en werving & selectie van hoog opgeleide financials. En biedt daarnaast al jaren expertise over het thema Best in Finance; een toekomstbestendige financiële afdeling. Het herinrichten van de finance functie staat hierin centraal, met als doel dat de finance professionals hun tijd en aandacht maximaal in kunnen zetten op de activiteiten die de meeste toegevoegde waarde opleveren. Yacht biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Met behulp van een door ons ontwikkeld life cycle-model richten wij uw financiële processen overzichtelijk in conform de hoogste efficiency-eisen. We zorgen er ook voor dat uw financiële functie écht waarde gaat toevoegen aan uw organisatie en geven de rol van finance als business partner verder vorm. De kennis en ervaring die wij bij voorlopers als KPN en Philips op dit gebied hebben opgebouwd, delen wij graag met u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Business Development Manager Misja Bouma: misja.bouma@yacht.nl