VU RC / EMFC

VU RC/EMFC

De VU RC alumnivereniging is verbonden aan de VU.

De controllersopleiding van de VU is de oudste controllersopleiding in Nederland en nog steeds toonaangevend voor de ontwikkeling van het beroepsveld. De opleiding leidt talent op voor senior posities in finance en control. Ben jij een financiƫle professional met een goede baan dan biedt de controllersopleiding van de VU de manier om een titel te behalen en je deskundigheid te vergroten.

Typerend voor het onderwijs van de aan de Amsterdamse Zuidas gelegen opleiding is interactie. Interactie tussen theorie en praktijk, tussen cursist en docent en tussen cursisten onderling. Interactie is zowel op de uitwisseling van kennis als op de uitwisseling van ervaring gericht. Interactie staat borg voor de praktische toepasbaarheid van de leerstof.

In kleine groepen wordt je in ongeveer 2 tot 2,5 jaar opgeleid tot Registercontroller (RC). Na afloop mag je de titel RC en de graad Executive Master of Finance and Control (EMFC) voeren.

Kijk voor meer informatie op http://www.meer-inzicht.nl . Heb je vragen over de opleiding? Neem dan contact op via telefoon 020 – 598 6035 of stuur een email naar controllers@feweb.vu.nl